Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Jo-Ann is na twee jaar terug

Jo-Ann is na twee jaar terug

12/05/2019 18:01 - Shanavon Arsomedjo

Jo-Ann is na twee jaar terug

 

PARAMARIBO - Na een rustperiode van twee jaar is Jo-Ann ‘back on track’. Zo drukt de zangeres het uit in een gesprek met de Ware Tijd. Zij brengt zaterdag het nummer ‘Missie’ uit. Daarin zingt ze dat ze op een missie is. Jo-Ann heeft een doel dat zij nastreeft.

Aandacht en aanhang tellen voor haar niet. Dat is onder meer te horen in de song. Ook de videoclip van 'Missie' is al gelanceerd. Jo-Ann belooft dat zij terugkomt met de muziek die mensen van haar gewend zijn. "Ik kom met dezelfde stijl en wel op een luchtige manier. Want entertainment is wat ik breng." En toch zegt ze mee te gaan met de tijd en de evolutie in de muziek. "We passen ons aan, maar oud blijft goud." Zij blijft haar stijl behouden.

Jo-Ann woont sinds drie jaar buiten Suriname en zegt dat zij nu weer klaar is om muziek te lanceren. Zij is de nieuwe muziekwereld aan het verkennen en is haar netwerk aan het uitbreiden. Zo heeft ze afspraken lopen met verschillende artiesten, die ze nog niet bij naam wil noemen. Maar ze maakt wel vaak gebruik van de studio. "Ik bracht geen muziek uit, maar ik ben wel altijd actief bezig geweest met schrijven en opnemen."

'Missie' zal voor Jo-Ann bepalen hoe haar muzikale jaar eruit zal zien. Maar hier blijft het niet bij. Ze heeft al een ander nummer klaar om te lanceren. Ze verklapt alvast, dat ze die song heeft opgenomen met Philla, de artiest met wie ze al langer dan tien jaar een duo vormt. Hiermee geeft Jo-Ann meteen aan dat zij en de artiest nog steeds samen muziek maken. Ze benadrukt, dat het duo nooit heeft gezegd uit elkaar te zijn of gestopt te zijn met muziek maken. Ze zijn dus nog steeds 'Jo-Ann en Philla'.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen