Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Abop gedenkt moeders en verpleegkundigen

Abop gedenkt moeders en verpleegkundigen

12/05/2019 20:23

ABOP gedenkt ook de verpleegkundigen.

ABOP gedenkt ook de verpleegkundigen. Foto: ABOP Media  

PARAMARIBO - De vrouwenarm van de politieke partij Abop heeft in verband met Moederdag pakketten met levensmiddelen geschonken aan enkele behoeftige moeders. De distributie vond zaterdag en zondag plaats, meldt de politieke partij.

Zo hoopt de Abop-vrouwenraad ook een bijdrage te leveren aan een betere en leuke Moederdag. Vooral voor moeders, omdat zij vaak degenen zijn die in deze moeilijke periode de eerste financiële, maatschappelijke en sociale klappen krijgen.

De Abop-vrouwenarm heeft de Dag van de Verpleging ook niet ongemerkt voorbij laten gaan. Dit orgaan bracht zaterdag bezoeken aan ziekeninstellingen en heeft daarbij de verpleegkundigen in de bloemen gezet. Dit omdat Surinaamse verpleegkundigen met enorme toewijding, vakkennis en fysiek uithoudingsvermogen hun werk verrichten.

De Abop staat voor een leefbaar Suriname, waarin elke moeders zich een volwaardige vrouw en moeder voelt, omdat er voldoende goede ontplooiingskansen aanwezig zijn. Het streven van de politieke partij is erop gericht om kansen voor moeders, door goed betaalde banen in de particuliere sector te creëren en zo de middenklasse te vergroten.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen