Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Inter Moengotapoe 'spaart' koploper Robinhood

Inter Moengotapoe verzuimt Robinhood genadeklap toe te brengen

11/05/2019 19:19 - Marinio Balsemhof

Inter Moengotapoe verzuimt Robinhood genadeklap toe te brengen

 

PARAMARIBO - Inter Moengotapoe heeft zaterdag verzuimd om Robinhood zijn eerste nederlaag toe te brengen. De topper in de eerste divisie van de Surinaamse Voetbalbond eindigde gelijk: 2-2. In het eigen Ronnie Brunswijk Stadion had de ploeg uit Moengo genoeg kansen om de volle buit te pakken.

De bezoekers kwamen door een goal van Roxey Fer - zijn veertiende van het seizoen - weliswaar op voorsprong, maar doelpunten van Romeo Kastiel en  Giovanni Waal maakten die voorsprong van Robinhood ongedaan. Stefano Rijssel, oud-speler van Inter Moengotapoe, zorgde voor de gelijkmaker; 2-2. Het was zijn twaalfde treffer van dit seizoen.

Titelverdediger Robinhood blijft door deze uitslag koploper met 46 competitiepunten uit achttien duels. Inter Moengotapoe klimt naar positie twee met 44 uit negentien. Leo Victor, dat zondag speelt tegen Notch, is derde met 43 uit achttien.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina