Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Bryan Muntslag brengt single uit

Bryan Muntslag brengt single uit

10/05/2019 20:27 - Steven Seedo

Topzanger Bryan Muntslag is al 25 jaar actief in de showbizz.

Topzanger Bryan Muntslag is al 25 jaar actief in de showbizz. Foto: Collectie Bryan Muntslag  

PARAMARIBO - 'De Belofte' heet de nieuwe song van topzanger Bryan Muntslag. Het nummer is geproduceerd door Roscoe Jozefzoon en Asgar Koster. De tekst is geschreven door de zanger, Dwayne Lace en Roscoe Jozefzoon. In het lied wordt de nadruk gelegd op aandacht voor elkaar.

"In het begin van elke relatie, man en vrouw, ouders en kinderen of vrienden onderling doen we plechtig de belofte, dat we te allen tijde, dus altijd, elkaar aandacht zullen geven. Vanwege omstandigheden zoals studie, sport, hobby, werk vergeten we dat we die belofte hebben gedaan en besteden steeds minder aandacht aan elkaar", vertelt Muntslag over de inhoud.

De song geeft aan dat we de belofte die we ooit hebben gedaan moeten nakomen en dat we elkaar nodig hebben. Bij de song komt ook een video uit. Muntslag is dit jaar precies 25 jaar in de muziekindustrie. Het grote publiek maakte voor eerst kennis met hem op het Suripop VIII in 1994 (ook 25 jaar geleden) bij zijn vertolking van 'Ini wan dren' samen met zangeres Trees Ralim.

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina