Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • BREAKING: Reshuffling in kabinet

BREAKING: Reshuffling in kabinet

10/05/2019 17:35 - Ivan Cairo

BREAKING: Reshuffling in kabinet

 

PARAMARIBO - President Desi Bouterse reshuffelt opnieuw zijn ministersteam. Ook komen er nieuwe mensen in het kabinet. NDP-fractieleider André Misiekaba wordt minister van Sociale Zaken en Volkshuisvesting (Sozavo) en Sergio Akiemboto, directeur bij Grassalco, komt op Natuurlijke Hulpbronnen.

Oud-minister en voormalig EBS-directeur Rabin Parmessar gaat naar Ruimtelijke ordening, Grond en Bosbeheer, terwijl Vijay Chotkan naar Openbare Werken, Transport en Communicatie gaat. Chotkan is momenteel directeur bij Luchthavenbeheer.

Minister Cristien Polak van Sozavo is evenals de ministers Regilio Dodson (NH) en Patrick Pengel van OWT&C met ontslag. Vernomen wordt dat er mogelijk nog enkele verschuivingen in het kabinet zullen worden doorgevoerd.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina