Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • BREAKING: Dodson neemt ontslag, president herschikt kabinet

BREAKING: Dodson neemt ontslag, president herschikt kabinet

10/05/2019 11:31 - Ivan Cairo

BREAKING: Dodson neemt ontslag, president herschikt kabinet

 

PARAMARIBO - Minister Regilio Dodson van Natuurlijke Hulpbronnen (NH) heeft vrijdag zijn ontslag ingediend bij president Desi Bouterse. Naar verluidt had Dodson al enkele weken geleden het staatshoofd voorgehouden ermee te willen kappen, omdat hij zich niet kon verenigen met bepaalde zaken.

Vernomen wordt dat het afblazen van de voorgenomen verkoop van Surinames belang in de Saramacca-concessie de doorslag heeft gebracht om definitief op te stappen. Er komt vermoedelijk ook een reshuffling van het kabinet. In deze herschikking worden de ministeries van LVV, Arbeid, Binnenlandse Zaken en Ruimtelijke ordening, Grond- en Bosbeheer genoemd.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina