Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Verdachte in zedenzaak meldt zich bij politie

Verdachte in zedenzaak meldt zich bij politie

18/04/2019 14:41 - Ivan Cairo

Verdachte in zedenzaak meldt zich bij politie

 

PARAMARIBO - Riaaz Kariem die van een zedendelict wordt verdacht heeft zich donderdag bij de politie aangemeld. Dit wordt tegenover de redactie van de Ware Tijd bevestigd door korpschef Roberto Prade. Tegen de zoon van ex-minister Roline Samsoedien is aangifte gedaan wegens aanranding van een tienjarig meisje. Of de 45-jarige man is aangehouden is onduidelijk.

"Hij heeft zich wel aangemeld. Ik weet nog niet wat de beslissing is", zegt korpschef Roberto Prade. Het misdrijf heeft zich vorige week voorgedaan in de omgeving van Lelydorp. Uit het voorlopig onderzoek is naar voren gekomen dat de verdachte het slachtoffer zou hebben bewogen om hem onder meer oraal te bevredigen. Hij gaf het meisje daarna wat kleingeld om haar mond te houden.

In de media had Samsoedien in verschillende interviews gezegd dat haar zoon zich aan niemand heeft vergrepen. De man zou maandag aangifte bij de politie doen wegens laster, zei ze. Deze zaak heeft in de samenleving veel stof doen opwaaien en de verrichtingen van de politie werden met argusogen gevolgd. De afgelopen dagen vond de politie na verhoor van verschillende getuigen voldoende aanleiding om de 45-jarige Kariem officieel als verdachte aan te merken en op te sporen.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina