Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Verdachte beroving Sophia’s Lust overleden

Verdachte beroving Sophia’s Lustweg overleden

18/04/2019 20:43 - Van onze redactie

De politie ter plaatse bezig met onderzoek.

De politie ter plaatse bezig met onderzoek. Foto: Anthony Janki  

PARAMARIBO - Eén van de drie mannen die donderdagmiddag betrokken was bij een woninginbraak aan de Gadjradj Gosainweg, een zijstraat van de Sophia’s Lustweg, is dodelijk geraakt door een kogel uit een vuurwapen. De inbrekers vluchtten na hun daad via een schutting naar de Srikisoonweg.

Het is vooralsnog niet duidelijk wie op de inbrekers heeft geschoten. Een man is voor verhoor naar het politiebureau Leiding 9A afgevoerd. Naar verluidt heeft een tweede verdachte zich bij de Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo gemeld met een schotverwonding.

Over de derde verdachte is nog niets duidelijk. De zaak is overgedragen aan de recherche van Regio Midden, die belast is met het verdere onderzoek.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen