Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Verdachte op vrije voeten in 63 kilo drugszaak

Verdachte op vrije voeten in 63 kilo drugszaak

12/04/2019 19:23 - Van onze redactie

Verdachte op vrije voeten in 63 kilo drugszaak

Foto: dWT Archief  

PARAMARIBO - Vinay C. is voorlopig op vrije voeten gesteld door kantonrechter Maureen Dayala. De man staat samen met elf andere personen terecht in de spraakmakende drugszaak waarbij gepoogd is om 63 kilo cocaïne naar Nederland te smokkelen. Advocaat Murwin Dubois deed het verzoek om de voorlopige hechtenis tegen de beklaagde op te schorten.

Andere verzoeken gedaan door Dubois en collega Arian Ramlakhan om meer verdachten in vrijheid te stellen zijn afgewezen. De rechter is van mening dat tegen de rest van de verdachten er nog ernstige bezwaren overeind staan.

Tegen Vinai C. is na onderzoek gebleken dat dit niet meer het geval is. Officier van justitie Shanta Mahadew zei dat ze zich zou refereren aan het oordeel van de rechter ten aanzien van Vinay C. Tegen de andere verdachten bleef zij bij haar standpunt dat die nog achter de tralies horen.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina