Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Bulgaarse verdachte overleden in cellenhuis

Arrestant overleden in cellenhuis

03/04/2019 11:03

Arrestant overleden in cellenhuis

 

PARAMARIBO - De 51-jarige Bulgaarse arrestant Emyll Toncheff Kosstsdinoff overleed maandag in het cellenhuis van het politiebureau Geyersvlijt. Een ingeschakelde arts stelde officieel de dood van Kosstsdinoff vast. Na overleg met het Openbaar Ministerie is het ontzielde lichaam voor obductie in beslag genomen, meldt de PR-afdeling van de politie.

Kosstsdinoff is samen met twee andere landgenoten in Suriname aangehouden op verdenking van fraude met creditcards. Deze verdachten maken vermoedelijk deel uit van een internationale criminele organisatie die begin vorig jaar, met behulp van valse pinpassen, geldbedragen heeft gelicht uit ATM-machines van enkele van onze lokale banken.

Bij hun aanhouding dit jaar hadden zij een groot geldbedrag en een aantal pinpassen in hun bezit, aldus de politie.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina