Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Vijf cipiers Hazard vast in zaak-Griffith

Vijf penitentiaire ambtenaren vast in zaak overleden gedetineerde

01/04/2019 20:02 - Beta Debidien

Vijf penitentaire ambtenaren vast in zaak-Griffith

 

NIEUW-NICKERIE - De politie in Nickerie heeft zondag vijf penitentiare ambtenaren van de strafinrichting Hazard in verzekering gesteld. De cipiers zouden de gedetineerde Dion Griffith zodanig hebben mishandeld dat de man kwam te overlijden.

Griffith was op 24 maart ontvlucht uit het huis van bewaring te Hazard, maar werd dezelfde dag weer aangehouden. De man werd later dood binnengebracht op de Spoedeisende Hulp van het Mungra Medisch Centrum, waar er sporen van geweld op het ontzielde lichaam werden aangetroffen.

Regiocommandant Retitia Forster zei maandag tegen de Ware Tijd dat er in deze zaak "stappen voorwaarts" worden gemaakt. Meer dan bevestigen dat de vijf cipiers zijn aangehouden en in verzekering gesteld wilde Forster niet kwijt. Ze vindt namelijk dat het onderzoek nog in een pril begin is.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina