Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Politie onderzoekt zaak overleden gedetineerde

Politie onderzoekt zaak overleden gedetineerde

25/03/2019 21:37

Politie onderzoekt zaak overleden gedetineerde

 

NIEUW-NICKERIE - De recherche van Nickerie onderzoekt een zaak waarbij de gedetineerde Dion Griffith van het huis van bewaring te Hazard in het district Nickerie om het leven is gekomen, meldt de afdeling voorlichting van de politie.

Griffith werd dood binnengebracht naar de Spoedeisende Hulp van het Mungra Medisch Centrum. Op zijn ontzielde lichaam zijn sporen van geweld aangetroffen. Het lijk is in opdracht van het Openbaar Ministerie voor obductie in beslag genomen.

Uit het voorlopige onderzoek kwam boven water dat Griffith zondag is ontvlucht uit het huis van bewaring te Hazard. Hij werd opgespoord door penitentiaire ambtenaren van Hazard en het gelukte hen om de ontvluchte gedetineerde dezelfde dag aan te houden.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen