Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • I Love Su Magazine moet toerisme stimuleren

I Love Su Magazine moet toerisme stimuleren

17/03/2019 00:00

Minister Stephen Tsang neemt de eerste editie van het I Love Su Magazine in ontvangst uit handen van Freddy Abdoelrahim.

Minister Stephen Tsang neemt de eerste editie van het I Love Su Magazine in ontvangst uit handen van Freddy Abdoelrahim. Foto: NII  

PARAMARIBO - Om het toerisme een boost te geven, heeft ondernemer Freddy Abdoelrahim het ‘I Love Su’ Magazine, dat in Nederland wordt uitgegeven, op de markt gebracht. Met dit blad wil Abdoelrahim het Surinaamse toerisme in Nederland, België en Duitsland promoten. Dit meldt het NII zaterdag in een persbericht.

Donderdag heeft minister Stephen Tsang van Handel, Industrie en Toerisme (HI&T) een exemplaar ontvangen van uitgever Abdoelrahim. De eerste editie van het magazine is gratis te verkrijgen bij de visumafdeling op Schiphol en bij driehonderd toko's en andere vaste distributiepunten in heel Nederland.

Abdoelrahim zal organisaties in de toerismesector vragen om advertenties te plaatsen. Daarnaast wil hij kleine ondernemers die zich positief profileren, ondersteunen via gratis reclame in het blad. Het ministerie van HI&T mag tien pagina's in het blad vullen met artikelen over Suriname.

De tweede editie van het I Love Su Magazine verschijnt op 25 april 2019 in België. Daarna volgt de derde editie in Duitsland, aldus Abdoelrahim. Hij hoopt dat er samengewerkt kan worden om de kosten te drukken, waardoor dit magazine nog meer toeristen kan bereiken en Suriname meer bekendheid zal krijgen.

Share on Facebook    Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina