Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Venetiaan voorzitter wiskunde- en rekenleraren

Venetiaan nieuwe voorzitter wiskunde- en rekenleraren

15/03/2019 07:23 - Van onze redactie

Shanti Venetiaan.

Shanti Venetiaan.  

PARAMARIBO - Na elf jaar is Ewald Levens opgestapt als voorzitter van de Surinaamse Vereniging van Wiskunde- en Rekenleraren (SVWR). Shanti Venetiaan zwaait nu de scepter. De overdracht vond in het weekend plaats.

Daarbij is zowel door het voormalige als het huidige bestuur benadrukt om organen die verantwoordelijk zijn voor de jaarlijkse basisactiviteiten van de vereniging te behouden. Het gaat om de commissies 'Workshops/trainingen ter verhoging van de reken- en wiskundedidactische vaardigheden van de glo-leerkracht', 'Wiskunde Olympiade voor mulo-leerlingen' en 'Math Battle voor vwo-leerlingen' onder leiding van respectievelijk Levens, Irwin Hidalgo en Venetiaan.

Levens had al bij het tienjarig bestaan van de vereniging op 16 april 2018 aangegeven zich dit jaar niet herkiesbaar te zullen stellen. Ook Shanine Sjauw Koen Fa keert niet terug. Venetiaan vormt het nieuwe bestuur met Shirley Tamrin, Regina Mahadewsing en Thea Bonse, collega-docenten van haar op de Faculteit der Wiskundige en Natuurkundige Wetenschappen van de Anton de Kom Universiteit. Het vijfde bestuurslid, Sanjay Autar, is wiskundedocent bij FHR.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina