Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • SNL bekert verder

SNL bekert verder

14/03/2019 01:16 - Frank Finisie

Furgel Sedoc van SNL (voorgrond) wordt op de hielen gezeten door Claudio Kentie van Deva Boys.

Furgel Sedoc van SNL (voorgrond) wordt op de hielen gezeten door Claudio Kentie van Deva Boys. Foto: Stefano Tull  

PARAMARIBO - SNL bekert verder in de competitie van de Surinaamse Voetbalbond. Deva Boys heeft woensdag in het Franklin Essed Stadion het onderspit moeten delven. Het werd 1-0.

In een gelijkopgaande wedstrijd creëerden beide ploegen kansen die niet benut werden. SNL speelde meer op de lange ballen die vaak niet hun doel bereikten en Deva Boys koos ervoor om de bal rustig in de ploeg rond te tikken. Het ontbrak de ploeg aan de nodige ervaring om de wedstrijd naar zich toe te trekken. De blanco stand bij de rust gaf de juiste verhouding weer.

De tweede speelperiode begon Deva Boys heel sterk. Eén keer moest de paal redding brengen voor SNL, maar ook Deva Boys had dat geluk. Dennis Doekoe wist na een snelle uitval het winnende doelpunt te scoren in de 75ste minuut, 1-0. Deva Boys vertoonde vermoeidheidsverschijnselen en had geen kracht meer om terug te vechten.

"De afspraken die wij gemaakt hadden, werden niet uitgevoerd. Wij moesten rustig van achteruit opbouwen maar de bal werd telkens weer weggetrapt, wij hadden haast", erkent SNL-trainer Edward Redjosentono. Trainer Marlon Prisirie van Deva Boys geeft zijn jongens een pluimje. Er zijn geblesseerden in de ploeg maar hij mag niet ontevreden zijn over het geleverde spel.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina