Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Ravaksur wil praten over belastingverlichting

Ravaksur wil praten over belastingverlichting

14/03/2019 20:37

Ravaksur- voorzitter Robby Berenstein.

Ravaksur- voorzitter Robby Berenstein. Foto: dWT Archief  

PARAMARIBO - De Raad van Vakcentrales in Suriname (Ravaksur) heeft dinsdag een schrijven gericht aan minister Gillmore Hoefdraad van Financiën om te praten over belastingverlagende maatregelen. De minister wordt eraan herinnerd dat er reeds een afspraak was om te praten over aanpassing van de belastingvrije voet en de belastingschijven voor de werkende klasse. Echter, deze vervolgvergadering heeft geen voortgang gehad.

ln het donderdag verstuurde schrijven van voorzitter Robby Berenstein is eveneens aangegeven dat de belastingdruk aanzienlijk is verhoogd door de invoering van de rij -en voertuigenbelasting. Ravaksur wil daarom de totale belastingdruk verlagen. De raad schrijft verder dat vele werkers teneinde raad zijn en maatregelen eisen die de koopkracht kunnen verbeteren.

Hierdoor heeft de vervolgvergadering een nog spoedeisender karakter dan voorheen. Ravaksur wil op korte termijn ontvangen worden door minister Hoefdraad om concrete belastingverminderende afspraken te maken.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina