Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Voetganger dodelijk aangereden

Voetganger dodelijk aangereden

02/03/2019 14:31

Voetganger dodelijk aangereden

 

PARAMARIBO - Een voetganger is vrijdagmiddag dodelijk aangereden aan de Mon Plaisirweg. De autobestuurder is na de aanrijding doorgereden en heeft zich niet aangemeld bij de politie. Het slachtoffer, wiens identiteit nog niet bekend is, is een man van Hindostaanse afkomst.

De man werd na de aanrijding met de ambulance vervoerd naar de RGD- poli te Lelydorp. Kort na aankomst op de poli is hij overleden. Het slachtoffer was gekleed in een bruin/crème gestreept poloshirt, een lichtblauwe kniebroek en blauwe badslippers. Hij is slank van postuur en zijn hoofdhaar is grijs. Hij is naar schatting vijftig jaar oud.

Na afstemming met het Openbaar Ministerie is het ontzielde lichaam van de man door de politie in beslag genomen in het belang van het onderzoek. De verkeersbarometer is met de dood van deze voetganger gestegen naar zeventien. De politie van verkeersunit Regio Midden is belast met het onderzoek.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina