Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Man laat leven aan de Afobakaweg

Man laat leven aan de Afobakaweg

24/02/2019 16:37

Man laat leven aan de Afobakaweg

 

PARAMARIBO - De 22-jarige Simeon Ch. is zondagmorgen overleden na een aanrijding op de Afobakaweg. Zijn auto kwam frontaal in botsing met een vrachtwagen. De inzittenden Winod N. en Laurence V. werden met de ambulance afgevoerd naar de Spoedeisende Hulp. Winod N. was niet aanspreekbaar terwijl Laurence V. klaagde over lichaamspijnen, aldus de politie op haar website.

Uit het voorlopig onderzoek is gebleken dat Simeon Ch. over de Afobakaweg reed komende vanuit de richting van Klaaskreek. Het slachtoffer moet op een gegeven moment op de rijhelft van de vrachtwagen zijn terechtgekomen met als gevolg de frontale botsing. Simeon Ch. was nagenoeg op slag dood. De inzittenden hebben aangegeven dat het slachtoffer vermoedelijk achter het stuur in slaap was gevallen.

De vrachtwagenbestuurder R.P. verklaarde dat hij plotseling de personenauto op zijn rijhelft zag komen. Hij remde krachtig af maar kon desondanks de botsing niet voorkomen. Hij is in het bezit van een geldig rijbewijs. Simeon Ch. was ook in het bezit van een geldig rijbewijs. Zijn ontzielde lichaam is hangende het onderzoek in beslag genomen. Hij is de veertiende verkeersdode van dit jaar.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina