Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Voetballer Sala overleden aan hoofd- en borstletsel

Voetballer Sala overleden aan hoofd- en borstletsel

11/02/2019 19:11

Emiliano Sala is overleden aan hoofd- en borstletsel.

Emiliano Sala is overleden aan hoofd- en borstletsel. Foto: Goal.com  

NANTES - De voetballer Emiliano Sala, die op 28-jarige leeftijd slachtoffer werd van een vliegtuigongeluk, is overleden aan hoofd- en borstletsel. Dat blijkt na onderzoek door een patholoog op zijn lichaam. Gebleken is dat de recordaankoop van Cardiff City niet is verdronken.

Sala en piloot David Ibbotson zaten in het vliegtuig dat op 21 januari boven Het Kanaal van de radar verdween. De twee waren op weg van Frankrijk naar Cardiff, nadat Sala van FC Nantes voor 20 miljoen euro was overgenomen door Cardiff City.

Het lichaam van de verongelukte voetballer werd vorige week geborgen. Aan de hand van zijn vingerafdrukken kon hij worden geïdentificeerd. De piloot is nog steeds spoorloos. Zijn familie is een crowdfundactie gestart om de zoektocht mogelijk te maken. AD.nl

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina