Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Johan én Xomara Misiedjan op nummer 1

Johan en Xomara Misiedjan allebei op nummer 1 bij SRS

10/02/2019 14:05 - Steven Seedo

Johan Misiedjan en vrouw Xomara.

Johan Misiedjan en vrouw Xomara. Foto: Collectie Johan Misiedjan  

PARAMARIBO - De Aucaanse Latinzanger Johan Misiedjan en zijn vrouw Xomara hebben beiden de hitlijsten van Radio SRS veroverd. Xomara stond met haar debuutsingle ‘Bun Gado’ twee weken op de eerste plaats van de sranan poku-hitlijst de Kanta Masi en Johan veroverde met ‘Lolita', een samenwerking met Kaapverdiaanse zanger Grace Evora de Bigi Powa Top 20.

Johan Misiedjan: "Ik weet niet als ik dit een toeval moet noemen. Ik heb een lange carrière waarin ik veel heb bereikt, maar dit was niet op mijn lijst; dit overkomt je gewoon. We hebben het succes ook te danken aan onze fans in Suriname. Xomara heeft er geen woorden voor: "Wow! Wow!", reageert ze kort en krachtig. Beide songs zijn in december 2018 gelanceerd. 

Xomara werkt nu in de studio aan de opvolger van 'Bun Gado'. Het nummer  dat 'Masra Yu de na mi sei' gaat heten wordt later in het jaar uitgebracht. Haar man denkt er nog niet aan om  samen met zijn vrouw een song te zingen. "Ik ben ook de producer van Xomara en blijf dat doen, zolang ik het nog kan. Ze stond als achtergrondzangeres wel samen met mij op diverse podia. Ik zing latin en zij gospel en lovesongs.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina