Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Mozart doneert speeltuin aan St. Elisabethschool 1

Mozart Security doneert speeltuin aan St. Elisabethschool 1

09/02/2019 17:12 - Amanda Palis

De kleuters van de Sint Elisabethschool maken goed gebruik van hun nieuwe speeltuin.

De kleuters van de Sint Elisabethschool maken goed gebruik van hun nieuwe speeltuin. Foto: Stefano Tull  

PARAMARIBO - “Elk jaar proberen wij zoveel mogelijk terug te geven aan de gemeenschap. Wij willen niet alleen voorzien in hun veiligheid, maar als er andere noden zijn waar wij kunnen helpen en teruggeven, dan doen we dat ook”, zegt Stanley Ravenberg, pr- en marketingmanager van Mozart Security. Het bedrijf heeft vrijdag een nieuwe speeltuin geschonken aan de Sint Elisabethschool 1, die in 2019 zeventig jaar bestaat.

"De speeltuin van de school verkeerde in zeer deplorabele staat. Er was maar één schommel die echt functioneerde, de rest was onveilig en niet bruikbaar. We investeren graag in de jeugd, want die is de toekomst", benadrukt Ravenberg. Behalve de leerkrachten zijn ook de kleuters enthousiast over de nieuwe speeltuin.

"Het was echt lopen zoeken naar een instantie die zo een schenking zou kunnen geven. We snappen dat het geven van donaties niet meer zo makkelijk gaat, eenieder heeft het moeilijk. We zijn daarom zeer ingenomen met de schenking van Mozart Security", spreekt Suti Koosman, onderhoofd van de St Elisabethsschool 1, haar erkentelijkheid uit.

De schenking van de speeltuin is slechts een van de vele activiteiten die het bedrijf heeft gepland. Recentelijk is ook een geldbedrag gedoneerd aan stichting Rumas voor de bouw van een educatiecentrum. De instanties worden volgens Ravenberg gekozen op basis van de ernst van hun nood.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen