Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Elshot schiet Leo Victor langs Nishan ’42

Elshot schiet Leo Victor langs Nishan ’42

09/02/2019 03:21 - Frank Finisie

Kendridge Fleur van Nishan’42 (l), probeert Jeame Naana van Leo Victor (r) de pas af te snijden. Leo Victor won de wedstrijd met 4–2.

Kendridge Fleur van Nishan’42 (l), probeert Jeame Naana van Leo Victor (r) de pas af te snijden. Leo Victor won de wedstrijd met 4–2.  

PARAMARIBO - Brian Elshot bracht Leo Victor vrijdagavond met een hattrick langs Nishan ’42 in de voetbalcompetitie van de Surinaamse Voetbalbond (SVB). Leo Victor won met 4-2. De Leeuwen begonnen sterk aan de eerstedivisiewedstrijd en zetten Nishan ’42 enorm onder druk.

De bal kwam uit een voorzet terecht bij de vrijstaande Vitorino Pinas die inschoot in de dertiende minuut; 1-0. Acht minuten later scoorde Elshot zijn eerste doelpunt van de avond uit een breedtepass; 2-0. Nishan '42 had niets in de melk te brokkelen en leed in de 39ste minuut balverlies op het middenveld. Dit verlies werd de bezoekers fataal: Elshot strafte deze fout resoluut af en maakte 3-0.

"De sfeer binnen de ploeg is goed, er is veel concurrentie, dus ik train hard om te kunnen spelen", aldus Elshot. Nishan '42 ging naarmate de wedstrijd vorderde beter spelen en dit resulteerde in een tegendoelpunt. Shaquille Pelswijk kopte in de 44ste minuut een hoekschop in; 3-1. Nishan '42 speelde een betere tweede helft en creëerde meer kansen, maar door de onervarenheid van de aanvallers konden zij geen munt uit deze kansen slaan.

"Ik heb de jongens gezegd om meer rust in hun spel te brengen en dan de juiste momenten af te wachten om toe te slaan. Het is voor een deel gelukt", zegt trainer Winston Babel van Nishan '42. Doelman Rodensio Wanabo speelde in de 61ste minuut de bal verkeerd, weer was het Elshot die dit afstrafte; 4-1. Nishan '42 kwam weer tot scoren in de 38ste minuut. Een vrije trap belandde tegen de paal en de rebound werd ingetikt door Cyrilio IJspol; 4-2.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina