Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Drive-by shooting in Pontbuiten

Drive-by shooting in Pontbuiten

08/02/2019 09:53 - Van onze redactie

Het slachtoffer werd met de ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

Het slachtoffer werd met de ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Foto: Anthony Janki  

PARAMARIBO - Er is op een man geschoten vanuit een rijdend voertuig donderdagavond aan de Philippusweg in Pontbuiten. De bestuurder reed na de daad hard weg in onbekende richting. Het slachtoffer liep twee schotverwondingen op aan zijn been.

Hij is door een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De politie trof op de plaats van het delict een kogelhuls aan en heeft die in beslag genomen. Het is onbekend wie heeft geschoten; ook het motief is onduidelijk. De politie van Latour heeft de zaak in onderzoek.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen