Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Vluchtende verdachte geraakt door politiekogel

Vluchtende verdachte geraakt door politiekogel

04/02/2019 18:46 - Van onze redactie

De 32-jarige A.P. werd met een ambulance vervoerd naar de SEH nadat hij was geraakt door een politiekogel.

De 32-jarige A.P. werd met een ambulance vervoerd naar de SEH nadat hij was geraakt door een politiekogel. Foto: Anthony Janki  

PARAMARIBO - De 32-jarige A.P. werd maandag tijdens zijn vlucht geraakt door een politiekogel. De verdachte werd door de politie gezocht wegens beroving en vrijheidsbeneming. Hij zou zijn ex-vriendin hebben gemolesteerd en beroofd, maar wist tot maandag uit handen van de politie te blijven.

Volgens de politie deed de ex-vriendin van A.P. in januari aangifte tegen hem omdat hij haar molesteerde nadat ze de relatie had beëindigd. Ook zag de verdachte kans haar van haar geld en mobiele telefoon te beroven. Maandagochtend werd de verdachte in de Schimmelpenninckstraat gesignaleerd en de politie werd op de hoogte gesteld.

Bij het zien van de politie sprong de verdachte over enkele schuttingen heen in een poging te vluchten. De politie loste twee waarschuwingsschoten die de verdachte niet op andere gedachten brachten. De wetsdienaren schoten daarna gericht en A.P. werd geraakt.

In de Sadhoestraat zeeg de verdachte neer en werd in de boeien geslagen. Hij werd vervolgens met de ambulance vervoerd naar de Spoedeisende Hulp van het AZP. De politie van Munder heeft de zaak in onderzoek.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina