Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Eendragt: 'Van alles wordt behandeld op dit seminar'

Eendragt: 'Van alles wordt behandeld op dit seminar'

22/01/2019 06:33 - Terence Oosterwolde

Eendragt: 'Van alles wordt behandeld op dit seminar'

Desiré Eendragt (oranjeshirt) was in mei 2018 delegatieleider tijdens de Odesur. Foto: Marciano Zalman  

PARAMARIBO - Desiré Eendragt woont deze week in Lima, Peru een seminar voor delegatieleiders bij in verband met de Pan-Am Games later dit jaar. Daarbij worden de verschillende venues bezocht.

Eendragt is maandag aangekomen in Peru en participeert van dinsdag tot en met donderdag in verschillende sessies. "Er wordt van alles behandeld: het medische aspect, de logistiek, het transport en de temperatuur", somt hij op.

Voor de eerste dag zijn er one-on-one-meetings. Alle drie dagen zullen de delegatieleiders trainings- en wedstrijdvenues bezoeken, alsook de flats waar de sporters zullen worden ondergebracht.

Het is nog niet bekend met hoeveel sporters Suriname meedoet aan de achttiende Pan-Am Games (26 juli-11 augustus). "We hebben vorige week een long list ingediend", is het enige dat Eendragt kwijt wil.

Vier jaar geleden toen de spelen in Toronto, Canada waren participeerde Suriname met negen sporters: Tosh van Dijk (taekwondo), Jaïr Tjon En Fa (wielrennen), Miguel van Assen en Sunayna Wahi (atletiek), Dylan Darmohoetomo en Priscille Tjitrodipo (badminton) en de zwemmers Evita Leter, Chinyère Pigot en Renzo Tjon A Joe.

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina