Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Verdachte in mega-drugszaak in ziekenhuis

Verdachte in mega-drugszaak opgenomen in ziekenhuis

21/01/2019 07:14 - Van onze redactie

Verdachte in mega-drugszaak opgenomen in ziekenhuis

 

PARAMARIBO - Een van de verdachten in de megadrugszaak is zondagavond in het ziekenhuis opgenomen met een snijwond aan zijn arm. Dit verneemt de redactie uit betrouwbare bron.

De man is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht nadat hij zich had verwond met een tot nu toe onbekend voorwerp. Het gaat mogelijk om een zelfmoordpoging. Over zijn toestand is nog niets bekend, aldus de bron.

De man is vorige week in verzekering gesteld op verdenking van betrokkenheid bij de megadrugszaak op de Jules Sedney Haven, waarbij ruim 2200 kilo cocaïne is aangetroffen in containers met exportrijst. De partij is donderdag in Kraka verbrand onder supervisie van het Openbaar Ministerie.

Rond deze omvangrijke drugssmokkel zijn tot dusver negen verdachten aangehouden. De exporteur van de rijst, Nitinder Oemrawsingh, is op maandag 14 januari geliquideerd in Guyana. Het onderzoek in deze zaak wordt voortgezet door een speciaal politieteam.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina