Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Buju Banton in AK Stadion

Buju Banton in AK Stadion

20/01/2019 13:01 - Steven Seedo

Buju Banton in AK Stadion

 

PARAMARIBO - De Jamaicaanse reggae- en dancehallartiest Buju Banton verzorgt op 4 mei een optreden in het André Kamperveen Stadion. Dit meldt de organisatie Purple Promotion op Facebook. De officiële line-up en de prijzen voor de toegangskaarten worden nog bekendgemaakt.

Het concert in Suriname is onderdeel van het Caribische deel van de 'Long Walk to Freedom Tour' van Buju Banton, die op 16 maart met een concert in geboorteland Jamaica van start gaat. Op 30 maart staat Buju Banton op de Bahama's , 21 april op Trinidad en Tobago en 27 april op Barbados. Op 11 mei komt Grenada aan de beurt en in juni staat hij op het podium tijdens het St. Kitts Music Festival.

De Jamaicaanse reggaester heeft vijf concerten in Suriname gegeven, waarvan het laatste in 2007. In november 1998 stond hij al in het André Kamperveen Stadion tijdens zijn tweede optreden in Paramaribo. Buju Banton werd in december vorig jaar vervroegd vrijgelaten. Hij zat sinds 2009 in de cel in de Verenigde Staten vanwege drugssmokkel. Purple Promotion heeft in december het boksevenement 'The King Returns to his Jungle' georganiseerd.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina