Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • 55ste Avondvierdaagse wandelmars

55ste Avondvierdaagse wandelmars

20/01/2019 18:21

55ste Avondvierdaagse wandelmars

Foto: Faceboob / BVSS AVD  

PARAMARIBO - De avondvierdaagse van de Bedrijven Vereniging Sport en Spel (BVSS) wordt dit jaar voor de 55ste keer gelopen en vindt plaats van 24 tot en met 27 april. Het thema is '55 yari wi e waka keba!' meldt de BVSS op haar Facebookpagina

"De AVD is niet slechts een wandelevenement, maar een culturele manifestatie en een show van kleding en bedrijfspromotie. Het is het enige sportevenement met zoveel publiek. Al uren van te voren staan er mensen langs de straten of op strategische punten waarlangs er gelopen zal worden om de lopers aan te moedigen en/of hun goedmoedige commentaar te leveren", benadrukt de BVSS.

De groepen Tuberoos en Libi Trobi Krioro waren vorig jaar de grote winnaars. Tuberoos is voor de derde keer nummer één geworden in de culturele klasse én werd weer publieksfavoriet. De groep heeft nu drie People's Choice Awards in huis. Libi Trobi Krioro werd voor de vijfde opeenvolgende keer winnaar bij de junioren.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina