Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Circus Suarez moet vertrek uitstellen

Circus Suarez noodgedwongen langer in Suriname

12/01/2019 05:24 - Van onze redactie

Circus Suarez noodgedwongen langer in Suriname

Foto: Google Images  

PARAMARIBO - Het Mexicaanse Circus Suarez heeft zijn verblijf in Suriname moeten verlengen. De Ware Tijd berichtte vrijdag dat de buitenlanders dit weekend hun laatste optreden hebben. Echter, Enjela Kamperveen laat weten dat nog niet bekend is wanneer het circus uit Paramaribo vertrekt.

Aanvankelijk was Circus Suarez naar Suriname gehaald om van 23 november tot en met 6 januari voorstellingen te hebben. Daarna zou gekoerst worden naar Saint Laurent, Frans-Guyana als onderdeel van de Caribische tour.

"Echter, de veerverbinding tussen Albina en Saint Laurent voldoet niet aan de veiligheidseisen die de Franse autoriteiten stellen. Voertuigen met een laadvermogen zwaarder dan 3.500 kilo mogen volgens de Fransen niet via de veerverbinding worden getransporteerd. Hierdoor is Circus Suarez noodgedwongen zijn vertrek uit te stellen", vertelt Kamperveen.

Om van een kwaad een deugd te maken, heeft de organisatie besloten door te gaan met extra dagelijkse voorstellingen tegen "sterk gereduceerde" toegangsprijzen. Kostte een toegangskaart voor het algemene publiek eerst SRD 85, nu is die prijs teruggebracht naar SRD 40. Circus Suarez is na dertien jaar weer in Suriname.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina