Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Broki walst over Welgedacht C

Broki walst over Welgedacht C

12/01/2019 21:19 - Frank Finisie

Broki walst over s.v. Welgedacht C

 

PARAMARIBO - Broki is zaterdag over Welgedacht C heen gewalst in de bekercompetitie van de Surinaamse Voetbalbond (SVB). De eindstand in het Monseigneur Aloysius Zichem Sportcentrum was 9-1.

Vooral in de eerste speelperiode was het een gelijkopgaande wedstrijd. Broki had moeite om in zijn spel te komen, maar kwam toch eerst tot scoren. In de veertiende minuut maakte Sifilion Soekhoe de 1-0 uit een steekpass.

Twaalf minuten later scoorde James Stoard uit een penalty de gelijkmaker. Arbiter Jonathan Wachter legde de bal op de stip nadat Nitin Autar van Welgedacht C in het strafschopgebied onderuit was gehaald door Fabian Kitaman van Broki. Op slag van rust nam Broki een 2-1 voorsprong na een autogoal van Ulrich Dikmoet.

De thuisploeg speelde in de tweede helft als een echte eerstedivisieploeg, Welgedacht C van de Livorno Sportorganisatie holde achter de feiten aan. In de 51ste minuut gaf Toshiro Adensiba het sein voor een waar schietfestijn toen hij vanaf het middenveld raakschoot: 3-1.

Adensiba scoorde daarna nog een keer, Soekhoe pakte twee goals voor zijn rekening, Franciscus Djoe vond één keer het net, terwijl met twee doelpunten van Vahid Vinisie de eindstand 9-1 werd. "Voetbal is volhouden, We hebben de draad opgepakt en ze afgestraft", zei Broki-trainer Maikel Peel.

Overige uitslagen: Happy Boys - Tuna (Wageningen) 4-0; Black Tiger (Commewijne) - Bintang Lair 2-1; Real Murcie (Para) - Flamingo 4-4 (Flamingo wint na penalty's); Inter Wakie (Brokopondo) - Slee Junior 2-2 (Inter Wakie wint na penalty's); Sea Boys (Lelydorp) - Real Moengotapoe 2-1. De wedstrijd werd in de zeventigste minuut afgebroken, nadat Real Moengotapoe het speelveld verliet.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen