Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Themen stopt bij OBS

Themen stopt bij OBS

10/01/2019 10:42 - Gilliamo Orban

Kenneth Themen, voorzitter van de Organisatie van Bus- en boothouders in Suriname, houdt het na 27 jaar voor gezien.

Kenneth Themen, voorzitter van de Organisatie van Bus- en boothouders in Suriname, houdt het na 27 jaar voor gezien. Foto: Stefano Tull  

PARAMARIBO - Kenneth Themen gaat afzwaaien als voorzitter van de Organisatie van Bus- en boothouders in Suriname (OBS). Dat besluit neemt hij om gezondheidsredenen. De voorzitter revalideert momenteel van een hersenbloeding en heeft de afgelopen tijd niet actief deelgenomen aan vergaderingen en activiteiten van de organisatie.

Toch wil hij zich inzetten om het huidige probleem op te lossen. "Door adviezen en actief te participeren wil ik de kwestie tot een goed eind brengen", vertelt de voorzitter. Hij zal daarna bedanken. Vanaf het begin van het tweede kwartaal op 3 januari ligt het schoolvervoer in Nickerie plat wegens wanbetaling van de overheid. Bus- en boothouders in andere districten voerden vanaf deze week ook actie.

Themen heeft de OBS 27 jaar geleid. Naar zijn zeggen wilde hij eerder verkiezingen houden, maar toen werd zijn vrouw ernstig ziek. Zijn echtgenote is vorig jaar overleden. Sindsdien sukkelt ook hij met zijn gezondheid.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina