Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Elf personen dakloos door woningbrand

Elf personen dakloos door woningbrand

10/01/2019 21:18 - Van onze redactie

De bovenste verdieping van de woning is verwoest door de brand.

De bovenste verdieping van de woning is verwoest door de brand. Foto: Anthony Janki  

PARAMARIBO - Elf personen zijn donderdagmiddag dakloos geworden na een woningbrand aan de Kwattaweg. Toen de brandweer ter plekke arriveerde was de bovenste verdieping al in lichterlaaie. Er deden zich geen persoonlijke ongelukken voor.

De redactie verneemt dat de elf personen, onder wie voornamelijk Haïtianen, al hun bezittingen zijn kwijtgeraakt. Het is nog niet bekend of de woning tegen brand is verzekerd. Ook over de de oorzaak van de brand tast de politie nog in het duister. De politie van Kwatta heeft de zaak in onderzoek.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina