Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Dronken man verkracht buurvrouw

Dronken man verkracht buurvrouw

10/01/2019 20:51

Dronken man verkracht buurvrouw

 

PARAMARIBO - Een 28-jarige man is aangehouden door de politie van Santo Boma wegens verkrachting en mishandeling van zijn buurvrouw. Hij zou de 48-jarige vrouw hebben verkracht en mishandeld toen zij in haar woning lag te slapen. Ook beet hij de zoon van de vrouw toen die zijn moeder te hulp wilde schieten, aldus de politie donderdag op haar website.

Volgens de verklaring van het slachtoffer schrok zij wakker uit haar slaap toen ze merkte dat  iemand op haar buik zat en haar keel vastgreep. Die persoon bleek haar buurman te zijn die haar betastte en later verkrachtte. Op een gegeven moment kon de vrouw om hulp gillen.

Haar 26-jarige zoon kwam af op haar hulpgeroep. Hij probeerde de buurman te lijf te gaan, maar dat lukte niet omdat de man hem een ferme beet toebracht. De verdachte verklaarde dat hij zich niets kon herinneren omdat hij op die dag stomdronken was. De man is na afstemming met Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina