Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • UPDATE: Grote partij cocaïne onderschept

BREAKING: Grote partij drugs onderschept

08/01/2019 14:35 - Van onze redactie

BREAKING: Grote partij drugs onderschept

 

PARAMARIBO - Een grote partij cocaïne is dinsdagochtend op de Jules Sedney Haven aangetroffen. De drugs waren verstopt in containers. Omdat nog niet alle containers zijn onderzocht, kan de politie nog niet met zekerheid zeggen om hoeveel kilogram cocaïne het gaat, maar naar verluidt gaat het om ruim tweeduizend kilo.

Een dergelijke hoeveelheid heeft een straatwaarde van zeker tachtig miljoen euro in Europa. Diverse eenheden van het Korps Politie Suriname zijn betrokken bij het grootschalige onderzoek na de drugsvangst.  Naar de redactie verneemt is een zekere Oemrawsingh in Nickerie gearresteerd. De containers met rijst waarin de cocaïne was verstopt, zouden bij zijn pellerij zijn geladen.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen