Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Vrouw door misdrijf overleden

Vrouw door misdrijf overleden

03/01/2019 11:54 - Van onze redactie

De politie op de plaats delict.

De politie op de plaats delict. Foto: Anthony Janki  

WANICA - De 43-jarige Gaitrie Jagroep is donderdagochtend door een misdrijf overleden. De 53-jarige man van de vrouw, Mohamed K, is door de politie aangehouden en overgebracht naar het bureau voor verder onderzoek.

Volgen de politie zou er ruzie zijn op het adres aan de Denkvrijweg, een zijstraat van de Welgedacht C-weg in Wanica. De politie werd ingeschakeld waarna bij aankomst het ontzielde lichaam van de vrouw in de keuken werd aangetroffen. Ook de vierjarige zoon van het koppel was in de woning.

De man verklaarde aan de politie dat het gezin op 27 november 2018 met vakantie naar Suriname kwam en op 3 januari 2019 terug zou keren naar Nederland. Verder dat zij gedurende hun vakantie  constant ruzie kregen. In de morgen van 3 januari was dit weer het geval.

Volgens de verdachte bevonden hij en zijn partner zich in de keuken en op een bepaald moment greep de vrouw naar een kapmes waarmee zij hem te lijf wilde gaan. Met zijn ene hand hield Mohamed de hand van Gaitrie met het scherp voorwerp vast en met zijn andere hand drukte hij tegen haar keel. Mohamed schakelde de politie in toen hij opmerkte dat de vrouw niet meer bewoog. Een ingeschakelde arts stelde de dood vast. Het kapmes is aangetroffen en in beslag genomen.

Mohamed K is in verzekering gesteld. Het gezin heeft de Nederlandse nationaliteit en het 4-jarig kindje zal bij familieleden in Suriname worden ondergebracht. De afdeling Forensische Opsporing en de recherche van regio Midden onderzoeken deze zaak verder, meldt de politie op haar website.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina