Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Man steekt ex-partner in Albina

Man steekt ex-partner in Albina

28/12/2018 20:33

Man steekt ex-partner in Albina

 

PARAMARIBO - De 44-jarige Gerson D. heeft zijn voormalige levenspartner dinsdag een steekverwonding toegebracht in haar linkeroksel, meldt de afdeling voorlichting van de politie vrijdag.

De politie van het ressort Albina reed na de melding van de steekpartij naar de Luitenant Weyneweg, waar het incident zich heeft afgespeeld. Het slachtoffer was niet aanspreekbaar en is per ambulance naar Paramaribo gebracht. Zij is ter observatie in het ziekenhuis opgenomen en verkeert buiten levensgevaar.

Het politieonderzoek moet nog uitwijzen met welk voorwerp de verdachte het slachtoffer heeft neergestoken. Gerson D. pleegde het feit uit jaloezie en omdat de vrouw weigerde hun relatie voort te zetten. Na de daad maakte hij zich uit de voeten, maar na een half uur meldde hij zich aan op het politiebureau. Hij werd direct aangehouden.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina