Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Ruim 500 pakketten uitgedeeld in Nickerie

Ruim 500 voedselpakketten uitgedeeld in Nickerie

22/12/2018 06:27 - Beta Debidien

Een tiener helpt de 93-jarige Clifford Macintosch met het voedselpakket dat hij in ontvangst mocht nemen in Nickerie.

Een tiener helpt de 93-jarige Clifford Macintosch met het voedselpakket dat hij in ontvangst mocht nemen in Nickerie. Foto: Beta Debidien  

NIEUW-NICKERIE - Het Leger des Heils en de rooms-katholieke kerk hebben vrijdag samen meer dan vijfhonderd voedselpakketten verstrekt aan sociaal-zwakkeren in Nickerie. Het Leger des Heils heeft ongeveer vierhonderd pakketten uitgedeeld, terwijl de kerk zeker 160 mensen blij kon maken. De organisaties zijn de donateurs die dit mogelijk hebben gemaakt zeer dankbaar.

"Zo een voedselpakket zorgt zeker voor een hele verlichting en stelt ons ook in staat om de komende feestdagen op een gepaste manier door te brengen", zegt Dewkoemar Sewradj. Hij ontving vrijdag een kerstpakket uit handen van Marva Archer van het Leger des Heils in Nickerie. Financieel zit hij krap omdat hij naast zijn aov-uitkering maar een klein pensioen heeft om van te leven.

Richel Lieveld van de rooms-katholieke kerk en lid van de vereniging Steun in Nood (Steno) is ingenomen dat haar organisatie meer dan 160 mensen kon voorzien van een voedselpakket. Ze merkt op dat de vraag groot is. "Het komt goed van pas in deze tijd en we zijn blij dat de kerk is ingekomen met voedselpakketten", zegt de 93-jarige Clifford Macintosch.

Mahinder Kalipersad, manager van De Surinaamsche Bank in Nickerie, benadrukt dat het om een heel bijzonder project gaat. Zijn organisatie ondersteunt het Leger des Heils al langer dan tien jaar. "We zullen in de komende periode onze bijdrage blijven leveren zodat de organisatie in staat zal zijn voedselpakketten uit te delen aan de sociaal-zwakkeren in de samenleving."

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina