Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Veel jongerenkoren op Maranatha Kerstconcert

Veel jongerenkoren op Maranatha Kerstconcert

14/12/2018 19:43 - Van onze redactie

Het Maranatha Mannenkoor.

Het Maranatha Mannenkoor.  

PARAMARIBO - Opvallend is dat er veel jongerenkoren meedoen aan het Kerstconcert van het Mannenkoor Maranatha dat op 22 december in de Congreshal wordt gehouden, meldt het koor in een persbericht.

Het gaat om het Jongeren- en kinderkoor Maranatha, de jongerenkoren Hope & Togetherness en Redeemed. Stuk voor stuk jongerenkoren die kwaliteit en jeugdigheid op een voortreffelijke wijze kunnen combineren en steeds weer hun publiek verrassen, aldus Maranatha in het persbericht. Daarnaast treden op het bekende koor The Messengers of GPH en natuurlijk de gastheer die nationaal en internationaal zijn sporen heeft verdiend: het Mannenkoor Maranatha.

Verjonging is het voornaamste streven van Maranatha: indien wij er met zijn allen niet in slagen jongeren te interesseren voor de koorzang dan zal dit mooie culturele erfgoed van Suriname verloren gaan. Vandaar dat ook het Kerstconcert in het teken staat van verjonging en toekomstgerichtheid. Naast natuurlijk het brengen van het Surinaamse publiek in de kerstsfeer middels kwaliteitszang.

Het Maranatha Mannenkoor wil in 2019 naar Zweden afreizen voor deelname aan de internationale korencompetitie, georganiseerd door Interkultur. Fundraising is daarom ook een belangrijk doel van dit Kerstconcert. Daarom roept Maranatha het Surinaamse publiek op om massaal aanwezig te zijn en zodoende het koor te versterken en enthousiast te maken om in 2019 weer tot de topwinnaars te behoren op dit internationale podium.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina