Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Verdachte aangehouden in roofmoord Krakaweg

Nog een verdachte aangehouden in roofmoord Krakaweg

13/12/2018 10:49 - Van onze redactie

Nog een verdachte aangehouden in roofmoord Krakaweg

 

PARAMARIBO - De politie heeft nog een verdachte aangehouden in de roofmoord zaak van de Krakaweg waabij oud-dWT-journalist Isaak Poetisi en Zillavana Mangkoeredjo zijn doodgeschoten. De redactie verneemt dat de verdachte een collega was van de slachtoffers.

Wat het aandeel van de man in deze zaak is, is vooralsnog onduidelijk. Hij is reeds voorgeleid door het Openbare Ministerie waarbij zijn in verzekeringstelling met 30 dagen is verlengd.

De politie van Zanderij kreeg in juni een melding dat een voertuig op de Krakaweg ter hoogte van de Sabakoekreek was beschoten door rovers. De politie trof het voertuig aan met daarin vier slachtoffers. De vrouw vertoonde geen tekenen van leven meer. De zwaargewonden werden per ambulance naar de stad vervoerd, maar onderweg bezweek Poetisi aan zijn verwondingen.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina