Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Staatsvervoer voorlopig gegarandeerd

Staatsvervoer voorlopig gegarandeerd

06/12/2018 10:51 - Gilliamo Orban

Staatsvervoer voorlopig gegarandeerd

 

PARAMARIBO - Bus- en boothouders die hun diensten verlenen aan het Nationaal Vervoer Bedrijf, hebben besloten donderdagmorgen hun actie op te schorten. Ze hebben betaling gekregen over de maand oktober.

"We geven de ministeries van Financiën en Openbare Werken, Transport en Communicatie genoeg ruimte om eind december de betaling van november te storten. Daarom is de actie niet opgeheven, maar opgeschort", benadrukt Iwan Woon, ondervoorzitter van de Organisatie van Bushouders in Suriname, tegen de Ware Tijd

De bus- en boothouders zijn volgens hem indertijd met de overheid overeengekomen dat ze dertig dagen na geleverde diensten worden uitbetaald. Het geld van december moeten zij eind januari ontvangen. Woon zegt dat hij de vervoerders de opdracht heeft gegeven om per direct te rijden en varen. Donderdag was de tweede dag van staking ingegaan.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina