Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Gewelddadige rover aangehouden

Gewelddadige rover aangehouden

06/12/2018 21:54

Gewelddadige rover aangehouden

 

PARAMARIBO - De politie van het ressort Houttuin heeft woensdag de 26-jarige roofverdachte Gemar K. alias ‘Palm’ aangehouden. Hij wordt ervan verdacht zich samen met vier anderen schuldig te hebben gemaakt aan een gewapende roofoverval in een winkel op het Maretraiteproject, aldus de politie donderdag op haar website.

De rovers die gewapend waren met een vuistvuurwapen hebben een iPhone, een halsketting en vingerring van geel metaal, SRD 1000 en Telesur-belkaarten ter waarde van SRD 1000 buitgemaakt. De winkeliers werden tijdens de overval zodanig mishandeld dat twee van hen medische behandeling moesten ondergaan.

De politie die via de Centrale Meldkamer op de hoogte werd gesteld van de overval deed het adres aan. Toen de rovers de politie zagen aankomen vluchtten zij weg. Een van hen zag kans weg te rijden in een auto terwijl Gemar K. en drie van zijn kornuiten in een aangrenzend bos vluchtten. Het gelukte de wetsdienaren om Gemar K. aan te houden.

Bij hem is onder andere aangetroffen en in beslag genomen een kapmes, handschoenen en tiewraps. Gemar K. is door de winkelier herkend als één van de rovers. Hij is hangende het onderzoek in verzekering gesteld. De overige criminelen worden opgespoord. De gestolen goederen zijn nog niet teruggevonden. De recherche van Regio Midden onderzoekt de zaak verder.

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina