Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Eén dode bij botsing bromfietsers

Eén dode bij botsing bromfietsers

06/12/2018 11:31

Eén dode bij botsing bromfietsers

Foto: Anthony Janki  

PARAMARIBO - Bij een botsing tussen twee bromfietsen donderdag aan de Magentakanaalweg is een bromfietser om het leven gekomen. De man overleed ter plaatse. Het slachtoffer is vermoedelijk na de botsing ook door een voertuig aangereden, terwijl de andere betrokkene hulp was gaan zoeken.

Het ongeval vond plaats in de vroege ochtend. De ene bromfietser kwam plotseling op de rijhelft van de andere met de botsing als gevolg. Het lichaam van het slachtoffer en de twee bromfietsen zijn voor onderzoek in beslag genomen.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina