Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Dongo-broers geslaagd bij WWE tryouts

Dongo-broers geslaagd bij WWE tryouts

06/12/2018 02:09 - Marciano Millerson

Leandro en Donovan Dongo.

Leandro en Donovan Dongo. Foto: Facebook / Leandro Dongo  

PARAMARIBO - Donovan en Leandro Dongo zijn maandag door de WWE-try-outs gekomen. Met dit resultaat komen de robuuste broers dichterbij hun droom om professionele worstelaars te worden. “Nu moeten wij ons klaarmaken voor de Verenigde Staten van Amerika in maart 2019”, zegt oudste broer Donovan. Het betreft de tweede fase van de try-out.

"Wij zullen dan voor onbepaalde tijd in hun performance center in Orlando, Florida trainen. Daar worden wij begeleid om professionele worstelaars te worden." Het traject omvat onder andere acteren, spraakvaardigheid in het Engels, kracht en conditie. Volgens Dongo kan dit alles ruim acht maanden duren. "Uiteindelijk na die periode in de performance center worden we naar de main shows afgevaardigd en dat begint bij WWE NXT."

Na de tweede dag van de try-out was reeds duidelijk dat de broers hun eerste test hadden doorstaan. "We hebben ons verstand op nul gezet en op basis van ons doorzettingsvermogen zijn wij uitverkoren." Donovan ziet deze kans als een nieuwe uitdaging om zich verder te ontwikkelen tot professionele worstelaar. De broers zullen ruim drie maanden in Suriname vertoeven. Er is dan geen tijd om te rusten, aangezien zij zich moeten klaarmaken voor het echte werk. Nu wordt hun visum in orde gemaakt.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina