Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Consude: Brons voor judoka Bouwer

Consude: Brons voor judoka Bouwer

05/12/2018 23:03 - Marciano Millerson

Judoka Ezra Bouwer (rechts) pakte brons voor Suriname tijdens de Consude Games 2018 in Peru.

Judoka Ezra Bouwer (rechts) pakte brons voor Suriname tijdens de Consude Games 2018 in Peru. Foto: Consude  

AREQUIPA - Ezra Bouwer heeft Suriname zijn eerste medaille bezorgd tijdens de Consude Games 2018. De judoka won woensdag in Peru brons. De voorgaande dagen van de Zuid-Amerikaanse Spelen voor scholieren tussen twaalf en veertien jaar hadden Suriname weinig opgeleverd. Daarin kwam woensdag verandering.

De veertienjarige Bouwer werd derde in de gewichtsklasse -53 kilogram. De Braziliaan Ernane Da Silva veroverde de gouden medaille. Zilver ging naar Kevin Méndez van Ecuador, terwijl Franco Baltazar Miñan van Peru ook brons pakte.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina