Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Nieuw verkiezingsproces jeugdambassadeurs

Verkiezing jeugdambassadeurs wordt opnieuw gestart

18/11/2018 16:16 - Van onze redactie

Verkiezing jeugdambassadeurs wordt opnieuw gestart

 

PARAMARIBO - Het proces voor de verkiezing van de Caricom-jeugdambassadeurs wordt opnieuw opgestart. Dat is zaterdag besloten tijdens een vergadering van het Nationaal Jeugdparlement (NJP), vertelde voorzitter Kelvin Koniki zondag aan Radio 10.

Voorafgaand aan de vergadering was er een onderhoud tussen een vertegenwoordiging van het NJP en het ministerie van Sport- en Jeugdzaken. In dat gesprek gaf minister Lalinie Gopal toe dat haar departement verkeerd heeft gehandeld in de kwestie van de kandidaatstelling van de Caricom-jeugdambassadeurs.

Zij stelde voor om het verkiezingsproces opnieuw op te starten. Dat voorstel is door het Jeugdparlement goedgekeurd met dertien stemmen voor, vijf stemmen tegen en vier onthoudingen, aldus Koniki. De jeugdambassadeurs worden voor een periode van twee jaar gekozen. Zij vertegenwoordigen de Surinaamse jongeren nationaal, regionaal en internationaal.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina