Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Para krijgt eigen afdeling Verkeer

Para krijgt eigen afdeling Verkeer

10/11/2018 18:04

Para krijgt eigen afdeling Verkeer

 

PARAMARIBO - Het Korps Politie Suriname heeft vanwege de verkeersintensiteit op de openbare wegen in de districten Para en Wanica, met ingang van 1 november de afdeling Verkeer ingesteld in Para. Deze nieuwe afdeling is gehuisvest in het politiebureau Rijsdijk, aldus de politie zaterdag op haar Facebookpagina.

De taken van deze afdeling zijn onder meer het surveilleren op de Indira Gandhi-, de Kennedy- en de Martin Luther Kingweg (Highway). Deze afdeling zal ook zwaar materieel begeleiden en assisteren bij roadblocks.

Het surveilleren nabij de vakantieoorden en bijdragen aan het tegengaan van verkeerscriminaliteit behoren ook tot de verantwoordelijkheid van de afdeling Verkeer in Para. Alle taken zullen op de motorfiets worden verricht.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina