Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Schade aan RGD-poli Latour miniem

Schade aan RGD-poli Latour miniem

08/11/2018 19:53 - Aidy Pinas-Agodeba

Schade aan RGD-poli Latour miniem

 

PARAMARIBO - De waterschade aan de polikliniek van de Regionale Gezondheidsdienst (RGD) in het ressort Latour is miniem gebleven. Slechts twee lampen zijn vernietigd, zegt RGD-directeur Edwin Noordzee tegen de redactie. “Het plafond is waterbestendig dus het is niet beschadigd, ook de vloer is niet beschadigd omdat deze is betegeld."

Alleen aan de hoeken van het plafond moeten er herstelwerkzaamheden worden verricht. "Verder zijn ook de apparaten in het gebouw vrij van schade", legt Noordzee uit. De directeur benadrukt dat er niets aan de hand is met het dak van het gebouw.

Het gezondheidscentrum was vrijdag ondergelopen na een zware regenval. "Bladeren van bomen in de omgeving hadden de afvoerbuizen verstopt. Het water is via de vliering in het gebouw gekomen. Intussen is alles al schoongemaakt", zegt Noordzee.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina