Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Equipe Abrahams wint Isuzu Savanne Rally 2018

Equipe Abrahams wint Isuzu Savanne Rally 2018

08/11/2018 21:47

Van links naar rechts de winnaars van de rally; Ryan Abrahams,  Maurice Brahim, Ramon Abrahams.

Van links naar rechts de winnaars van de rally; Ryan Abrahams, Maurice Brahim, Ramon Abrahams.  

PARAMARIBO - Oud-minister Ramon Abrahams en zijn zoon Ryan Abrahams hebben zondag de Isuzu Savanne Rally 2018 op hun naam geschreven. Het duo kwam uit voor Kersten Motors. De Suriname Auto Rally Klub (Sark) blikt tevreden terug op deze activiteit. “Niet alleen de deelnemers waren enthousiast, maar ook de vrijwilligers die ons altijd ondersteunen hebben een leuke tijd gehad”, zegt hoofduitzetter AW Brakke.

Er hebben 120 personen deelgenomen aan de rally, die in het weekend van start ging. De teams moesten direct geconcentreerd rijden tot de middernachtelijke pauze bij de Johan Adolf Pengel Luchthaven. De mooie savannes rondom de luchthaven vormden de rest van de nacht het decor. Via een kaartconstructie te Berlijn is de rallykaravaan vertrokken in de richting van de militaire OP-savanne. In het ochtendgloren werden de savannes rondom Matta aangedaan.

"Een fantastisch geslaagd autosportevent", zegt Maurice Brahim van Fernandes Autohandel. "Isuzu heeft als hoofdsponsor de Sark en de uitzetters het gehele jaar ondersteund. Het is dan extra fijn als niet alleen de deelnemers maar ook de toeschouwers en alle vrijwilligers zich lovend uitlaten over de kwaliteit van de gehele rally." De voorzitter van de Surinaamse Auto Rally Klub, Helmut Haukes knikt instemmend.

Uitslagen: Hoofdklasse: (1) Ramon Abrahams/Ryan Abrahams (Kersten Motors). (2) Dave Boëtius/Jane Harkisoen (Isuzu). (3) Ildemar Fakkel/Oliver Smith (Ford SEMC motors).

A-klasse: (1) Marvin Dipoikromo/Regillio Charles (Total). (2) Ryan Benimadho/Jitan Jeetendra (Beni's Christmas Palace). (3) Praveen Ramsamoedj/Amrish Premchand (Ktrack Heavy Equipment & Rental).

B-Klasse: (1) Sumeet Banwarie/Jurian Amatsahip (Kersten Motors). (2) Dean Gummels/Nicole van Petten. (3) Akhsaykumar Bhoendie/Raisha Klein (Isuzu).

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina