Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Mayweather ontkent boksduel

Mayweather ontkent boksduel op oudejaarsavond

07/11/2018 22:47

Floyd Mayweather en Tenshin Nasukawa schudden elkaar de hand tijdens de persconferentie afgelopen maandag in Tokio.

Floyd Mayweather en Tenshin Nasukawa schudden elkaar de hand tijdens de persconferentie afgelopen maandag in Tokio. Foto: AP  

TOKIO - Floyd Mayweather ontkent dat hij eind dit jaar zijn officiële rentree maakt in de ring. De 41-jarige Amerikaan zou het op oudejaarsavond in Japan opnemen tegen kickbokser Tenshin Nasukawa, maar volgens de bokser is dat een groot misverstand.

"Ik heb nooit ingestemd met een officieel gevecht", schrijft Mayweather woensdag op Instagram. "Met alle respect, maar ik had voor mijn trip naar Japan serieus nog nooit van Nasukawa gehoord."

"Mij werd gevraagd om deel te nemen aan een negen minuten durende demonstratiewedstrijd van drie ronden voor een klein publiek, met een tegenstander die de RIZEN Fighting Federation zou uitkiezen. De intentie is nooit geweest om er een officieel gevecht van te maken dat wereldwijd op televisie wordt uitgezonden."

Mayweather kondigde in september al aan terug te keren als bokser en tekende deze week een contract bij RIZIN, een Japanse MMA-organisatie. De bond en Mayweather hielden daarop een persconferentie waarbij het gevecht met Nasukawa werd aangekondigd. NU.nl

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina