Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Gospelartiest Arantis Forster lanceert album

Gospelartiest Arantis Forster lanceert album

07/11/2018 19:43 - Van onze redactie

Arantis Forster

Arantis Forster Foto: Collectie / Arantis Forster  

PARAMARIBO - De gospelrapper en songwriter Arantis Forster lanceert op 17 november zijn eerste album 'Onvolmaakt' met een gratis concert in Courtyard by Marriott Paramaribo.

"Het is mijn verjaardagscadeau aan jullie, gezien november mijn geboortemaand is. Geloof me, het wordt leuk. Ik heb gastoptredens van Asgar Koster, Emanuel Sanvisi, Byciel Watsaam, Shaquille Marcus, 'No Space' en Hesli Pansa. De band die me begeleidt, is Lit en bestaat uit talentvolle muzikanten", meldt de artiest op zijn Facebook-pagina.

Het album bevat dertien songs, waaronder de hitsingle 'Trust', een duet met Remona Soekari. Verder leveren ook Emanuel Sanvisi, Lyanlo & Donnovan More een bijdrage. Arantis zegt dat hij met de titel 'Onvolmaakt' wil aanduiden dat geen mens volmaakt is. "Ondanks we het goede van het slechte kunnen onderscheiden, zijn onze keuzes vaak genoeg geen weerspiegeling daarvan. De uitdaging is volgens hem om elke dag weer dichter bij het volmaakte beeld te komen door de keuzes die we maken."

De gospelrapper en songwriter staat ook bekend om de liederen 'Kies niet voor het verkeerde pad', 'Wini-Wini', 'Hor' Doro' en de samenwerking 'Wie' met Asgar Koster en Emanuel Sanvisi. "Ik heb gekozen voor een concert om mijn album te lanceren, omdat ik meer ruchtbaarheid wilde geven aan mijn product. Het concert is tevens de start van een traject welke ik al heb uitgezet om mijn album te pushen", benadrukt hij.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina